Chocolate chip cookies - suklaamurupikkuleivät

Alkuperäinen resepti;

Chocolate Chip Cookies
n. 20kpl

100g voita
1dl sokeria
1dl fariinisokeria
1tl vaniljasokeria
1 muna
3dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
½tl suolaa
1½dl karkeaa tummaa suklaarouhetta (n.75g suklaata)
½dl pähkinärouhetta
1tl vettä

Pehmitä voi mikrossa. Laita kulhoon voi ja kaikki sokerit, vaahdota hetki. Sekoita toisessa kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe, suola ja suklaa- sekä pähkinärouhe. Yhdistä seokset, sekoita käsin kunnes taikina on murumaista. Lisää kananmuna ja vesi, sekoita käsin tasaiseksi taikinaksi. 

(tällä kertaa käytin Fazerin tummaa suklaata mutta kun teen pikkuleipiä uudelleen niin aion ehdottomasti kokeilla tummempaa suklaata, esimerkiksi Maraboun Premium 70%)

Pyörittele taikinasta uunipellille "lihapullia". Jätä reilusti väliä, pikkuleivät leviävät uunissa (omalle uunipellilleni mahtui 3x4 pikkuleipää).

Paista 175 asteessa noin 10 minuuttia. Nostele pikkuleivät lastan avulla tasaiselle alustalle jäähtymään. Parhaimmillaan kylmän maidon kanssa!